Fel skäl.......

Jag vill ha en Golden Retriever för att den är så snäll. Jag vill ha en Papillon för den är så söt. Jag vill ha en American Staffordterrier för den är så tuff. Jag vill ha en Schäfer för den vaktar så bra. Jag vill ha en Rottweiler för den inger respekt. Jag vill ha en Whippet för jag gillar utställningar.

Jag vill ha en stor hund för jag gillar att kramas. Jag vill ha en Weimaraner för de är så coola. Jag vill ha en Dobermann för den har alla respekt för. Jag vill ha en Chihuahua, för den är perfekt som accessoar. Jag vill ha en blandras för de är friska. Jag vill ha en Dalmatiner för den går i färg med min sportbil. Jag vill ha en Irish Soft Coated Wheaten Terrier för jag har allergi och den hundrasen kan man ha då. Jag vill ha en Tax för vi hade tax då jag var liten.

Jag vill ha en Basset Hound för den har jag alltid gillat. Jag vill ha en Border Collie för jag vill bli bäst på lydnadstävling. Jag vill ha en Afghan för den är fräck. Jag vill ha en Foxterrier för den är så lagom i storlek. Jag vill ha en Cairn Terrier för de är så pigga. Jag vill ha en Lagotto Romagnolo för jag gillar svamp. Jag vill ha en Cocker Spaniel för den liknar Lady, i Lady & Lufsen. Jag vill ha en Collie för de är så vackra och kloka.

Hunden vill ha en trygg flock, som den är aktiv ihop med dagligen och helst stundligen. Den är en individ och som sådan utvecklas man, åt det hållet man blir behandlad. Hunden uppskattar samarbetet mer än målet, i sig.

 

25 nov 2007

Webdesign  |  Format1 modernized by SussCreations
© Fidos Hundinformation 2017