Sommarlov – lov att njuta sommarn

När man är beslutsam om att försöka påverka till God Hundhållning, som jag är, är det inte lätt att ta semester. Dels för att jag vill hjälpa och dels för att problem/undringar med/kring hunden aldrig tar semester/slut.

Tack för förtroendet, alla ni som använde er av min tjänst med Betaltelefonen, då ni behövde hjälp under sommarn.
Eftersom min tjänst Betalmail var sommarstängd, gavs ni inte fler val. Hoppas att era problem/undringar kom till klarhet och är på ”bättringsvägen”.

Som ni märkte finns jag alltid att nå via min betaltelefon, även om jag inte svarar på direkten. Så tillhör det ovanligheterna att jag inte skulle ringa upp er samma dag ni sökte mig. Den vetskapen kan ni ta till Er, jag finns ”nära” mest hela tiden.

Men för att vara så uppdaterad, alert och utvilad som man behöver vara, för att kunna knyta ann till andras problem/berättelser, måste jag också ta ledigt ibland.

Så om problemet är stort, komplext och eller akut, använd då helst betaltelefonen hellre än betalmailen. Det är alltid enklare att göra sig förstådd via en dialog, framför en skriven berättelse. Dessutom kan svaret dröja tre fyra dagar på mailen, medan telefonen besvaras samma dag.

Från och med vecka 33 finns jag även tillgänglig att nå via min Betalmail och i min shop.

Till er som försöker få hjälp via min privata mail skall sägas, gratis råd är sällan bra råd. Det kostar att leva även för en hundpsykolog, det kostar massor att hålla sig uppdaterad både i pengar men främst i tid. Så har ni inte mer intresse i, vad de råd ni söker skall ge er och er hund. Än att försöka få er ett gratis råd, hoppa då över mig.

Jag arbetar som hundens talesrör, i den mån min kunskap kan uttala sig, utan att någon hund skall far illa av mina uttalande/råd. Och på så vis försöker jag vara hundägarens bästa vän. För det är väl hunden man uppskattar när man är hundägare? Och det är väl kunskapen om hunden och dess beteende man söker, då man söker en hundpsykolog?

Charlotte

10 aug 2008

Webdesign  |  Format1 modernized by SussCreations
© Fidos Hundinformation 2017