Swisha för rådgivning! 250kr till 0706 14 88 93, du blir uppringd inom 24 timmar.

Hund ett flockdjur utan rätt till kommunikation

Så har jag åter igen försökt få stopp på GoKvälls Hundskolan, genom att dels maila SVT: s nya Tittarservice, vilket inte gav ett skvatt, inte svar ens. Och sedan mailade jag VD Eva Hamilton. Hon svarar och snabbt.

Men tyvärr är hon en VD utan VD befogenheter enligt henne själv, då hon inte kan lägga sig i redaktionens arbete. Jag blev hänvisad till redaktionschef Marie Pettersson på redaktionen för Hundskolan i GoKväll i Umeå.

Inget svar, inte ett ljud. Så jag maila och informerar Eva Hamilton om detta och får då veta att; det finns olika sätt att fostra hund på och redaktionen måste ta ställning. Man tar alltså ställning för HUNDAGA.

Märkligt och fel, dessutom faller flera inslag under Djurskyddslagen. Tycks inte vara tillräckligt många som försöker få stopp på hundaga i vårt land, ett land som faktiskt anser sig vara djurvänligt och som dessutom har en djurskyddslag.

Läs gärna djurskyddslagen och passa också då på att läs
SBK: s och SKK: s dressyrpolicy, medan ni är på gång.
Ni finner dem på nätet.

Vad skall vi med djurskyddslagar till, om inte nationens ”public service” ens följer eller åtminstone noterar dem.
Var är alla djurskyddsinspektörer?
Är det ingen som ser ”Hundskolan” eller ni kanske är lediga då?

Jo, jag börjar se varför jag inte får komma till tals. Lillasyster som jag är och som sådan van att vara attans besvärlig för andra, tydligen. Jag vågar klaga på etablissemanget och påstå att de gör fel. Hmm, det är väl inte tillåtet eller rådligt ens, för en svensk tiger ju?

Måste citera Jacques Tati, känner jag:
”Inget är så rättvist fördelat här på jorden
som förståndet, alla tycker att de fått tillräckligt”

Stäng meny