Tisdagen den 24 Juni ;

Morgonrutiner som vanligt men ingen lek, vilket Lexi högljutt beklagade ett tag när hon gick runt mig och gnydde, jag har inte tid för idag skall vi till radio Kristianstad, så det är lite att fixa innan vi skall åka. Lexi uppför sig nästintill exemplariskt på radion och definitivt i bilen. Hon har tappat en hörntand till i nederkäken, hoppas jag får tag i en av överkäkens hörntänder, de verkar sitta som berget fortfarande, fast att man ser de nya.

Vi åkte in på Fido´s och lekte en stund efter att vi varit i Kristianstad, då plötsligt så såg jag, hon är inte valp längre utan en ung unghund, lite gänglig, mycket snabbare, vigare och vacker i sin teckning och form.

Efter Fido´s så åkte vi till stan för bankärende och ett annat, hon skötte sig fint fast hon borde vara både hungrig och trött, det har varit en lång dag med mest bilåkning och att vara stilla för Lexi. När vi kom hem fick hon en prinskorv, den var god och sedan mat som hon inte rörde förmodligen för trött för nu sover hon på soffan. Vi gick en kort kissesväng för att lite senare gå en promenad i Pålsjö skog, det var massor av joggare och träningen av att ignorera dem från Lexis sida fortskred bra.

Vi träffade en glad tik, en gul Labrador Retriever mix med Kelpie. Henne nöp Lexi till i näsan så hon blev skitsur, helt förklarligt. Jag var för sen för att hinna korrigera Lexi för det uppförandet men det sker nästa gång. Lexis nyp var i rent bussyfte men hon tog i för hårt. Nu hoppas vi på en bra lugn kväll för imorgon skall vi åka till Emmaboda och filma hundar för CD:n, spännande och mycket blir det för Lexi.