Måndagen den 25 Augusti ;

Kortare morgonpromenad av Erik, fick Lexi idag. Vi skulle försöka låta mig vara stilla idag också så att jag blir frisk nog att ta hand om mig och Lexi, själv. Imorgon skall vi åka till Kristianstad och tala i Radio och på onsdag skall jag tala i Radion Kronoberg för första gången, nu börjar livet återkomma efter att Sverige och svenskarna semestrat färdigt och då måste jag vara ”fit for fight”.

Även idag fick Erik ta Lexi på långpromenad, imorgon skall jag börja komma åter, vi börjar då med Radio Kristianstad. Idag är det tvättdag, så Lexi får flera korta stanna själv hemma, vilket också var på tiden. Hon har inte varit ensam på över en vecka. Nu på eftermiddagskvällen så fick Lexi följa med Erik till Katten, de kommer väl strax och då vankas det mat. Lexi har innan idag ätit sin middag i en mjölkpaket i vilken jag la en liten paket med levergodisar och några Frolicar i.

Hon slet upp mjölkpaketen för att komma åt inre paketen och åt upp det innehållet först. Vi har också tränat Ta mattes kreditkort, med tre lyckade resultat. Jag slutar alltid med lyckande och skulle det inte bli vid nyinlärning så slutar jag med något jag vet hon kan som exempelvis, Give me five, Sitt eller så.

Jag hade preparerat huset med godisar till Lexi, när hon kom hem. Hon är både bra och dålig på att leta dem, man får påvisa att de finns i olika rum för att hon skall söka vidare. Men i det rummet hon börjat leta, brukar hon ofta vara grundlig och finna alla.