Torsdagen den 4 September ;

Nu är Gröningen ockuperad av ett Tivoli, jag tror folk har fnatt. Det har inte varit annat hela sommaren än en massa olika aktiviteter för folk och mycket centrerat kring City, Gröningen, Dunkers och nära oss, Lexi och mig.

Morgonkiss blev det runt tivolibilarna för jag skulle åt det hållet och lägga p-pengar på bilen. Vid lunchtid åkte vi till Fido´s, det var ett tag sedan vi var där. Jag lekte lite med Lexi, jag kunde springa, så jag ”jagade” henne med hennes ena leksak och så gömde jag godis i ett träd. Jag tror vi var där nästan en timma, sedan åkte vi och gick en promenad i skogen. När vi kom hem så såg jag att hon var trött, hungrig var hon med. Hon åt sin mat utan minsta tvekan.

Jag har tvättstugan idag så dels är det lite spring upp och ner dit och sedan på eftermiddagen så åkte jag för att handla och då fick Lexi vara ensam. I nästan två timmar var det som hon var själv. När jag kom tillbaks så låg hon innan- för dörren, det brukar hon. Jag hörde inget när jag gick och inte heller något när jag kom, hoppas att det är så också att hon är ensam och tyst och därmed trygg med att vara själv. Nu skall vi åka till vovvegravarna och vattna och då blir det en liten promenad där någonstans.

Vi parkerade bilen en bit ifrån djurkyrkogården och på så vis fick vi oss en liten trevlig promenad både dit och åter till bilen.

Nu är klockan halv åtta och det har varit full rulle hela dagen, vi är trötta både Lexi och jag. Mest Lexi tror jag, hon har precis varit och Tänt lampan vid sängen och så har hon idag också lika galant löst DogSmart.

Jag har räknat hennes tänder efter att ha haft mailkontakt med Leena, hennes uppfödare, 42 tänder hade hon precis som det skall vara, också har ju Lexi en extra som visserligen skall tas bort, hennes mjölkhörntand i vänster överkäke.