Torsdagen den 2 Oktober ;

Imorse började vi med att förlänga promenaden, något. Vi gick över Margaretaparken och Gröningen hem. Jag gick på hörselundersökning med mitt öra idag och då fick Lexi vara själv.

Ulrika ringde idag igen och ville ha sällskap i skogen, så vi åkte till Pålsjö och gick tillsammans med Esther och Ulrika, Lexi var jättebra mot Esther även idag, det vill säga hon lät henne vara ifred. Två timmar var vi ute och gick och i den tiden så ingick att vi hade en halvtimmas rast på en bänk i solen. Esther somnade medans Lexi låg och tittade på folk och änder som rörde sig en bit ifrån oss.

När man går i skogen så där flera människor så blir det mest prat och mindre hundaktivitet, trots det så är jag uppmärksam på Lexi och berömmer henne för närhet. Jag la lite godisar på ett par stubbar också men inget mer tränande blev det idag heller. Jag skall gå och hämta korten som en fotoaffär lagt på CD till mig och då får Lexi en dos till av ensam hemma. Dessutom så är hon trött nog för att slippa en snabb ärendesväng på stan även om hon nog helst följer mig, framför att vara ensam.

Ikväll fick hon fnatt, höll på och drog fram alla leksakerna, puffade för uppmärksamhet hon till och med satte sina tänder runt min arm, aj dom är vassa men hon tar jätteförsiktigt ändå. Hon var busig helt enkelt och lite pluttig, hon hade varit så upptagen av ätbart på gräsmattan vid Teatern vid förra svängen så att hon hade inte riktigt gjort ifrån sig färdigt. Det är ofta så att hon blir extra busig om hon är pluttig och då på kvällstid.

Jag bejakade hennes önskan, vi gick ut tidigare ikväll på sista svängen och visst var hon pluttig, dessutom var det något mindre fast än vanligt, när vi kom upp så fick hon mig i säng redan vid kvart i tio tiden.