Söndagen den 21 December ;

Lexi kom ut på sin morgonsväng utan att jag behövde vara med. Skönt hade jag tänkt det skulle bli men jag var ändå den som var vaknast först, så jag kanske behöver ett par dagars träning för att kunna varva ner mitt höga men ändå roliga tempo jag haft i höst, med allt vad det innebär att ha en unghund man är helt ensam om och samtidigt försöker åskådliggöra detta på ett trevligt och läsvärt sett för er.

Vi gick långpromenad på ett nästan helt folktomt Svedberga Kulle med Lexi i gul långlina. Det var ingen rolig promenad, jag vill ha min hund lös men vill inte heller ha jakt och idag hade det med största sannolikhet blivit det. Lexi vädrade rådjur nästan hela rundan vi gick, hon markerade också åt det hållet jag lagt hennes första spår. Långlina i all ära men himla stökigt blir det och i synnerhet när man är flera på promenaden, som idag då Erik var med.

På eftermiddagskvällen så var vi ute och käkade, så då fick Lexi sin ensamma stund, vi lekte och tränade lite också med olika saker och moment. Det blir nog mindre både av träning och skrivandet så länge som jag har människor omkring mig här i julhelgen, hoppas ni inte misstycker.