Hundpsykolog ringer upp efter du Swishat

Tala om ditt hundproblem och få hjälp – utan tidspress!

Ett samtal med mig brukar vara mellan 45 minuter till strax över 1 timma – så du har god tid att belysa ditt problem och få hjälp.

Swisha 250kr* till 0706-148893

Packa inte undan dina hundproblem, ett problem som får gro leder snabbt till fler. Jag har innehaft mitt yrke under tjugofem år och pratat med tusentals hundägare.

Jag har haft både personliga möten, samtal via mejl liksom på telefon – och om jag kort skall summera mina erfarenheter, handlar det om:

  • man har för lite kunskap
  • man tänker inte att ett problem lätt leder till nya/fler
  • man skäms för att berätta om det.

När problemet blivit en inskränkning av livet och man inte längre njuter av att vara hundägare, så tänker man “Jag måste åtgärda detta, för jag står inte ut…”

Det första som då oftast sker är att man öppnar upp för någon man har förtroende för exempelvis en granne, en hundkompis, någon på hundklubben, en veterinär, personal i hundaffären och så vidare.

Råden haglar. Folk vill gärna hjälpa till och som jag ser det blir det lätt quick-fix metoder som sällan hjälper utan bara skapar ett nytt/fler problem. Problem som du som hundägare inte blir varse förrän långt senare.

Senaste flugan – din hund drar i kopplet, du köper en ” halti non pull/gå fint sele”. Dagspris på nätet 197:- Och vad har hänt – din hund kan inte längre dra och du är nöjd…

Som hundpsykolog ser jag flera fel i detta. Fel som drabbar både hunden och dig. Varför drog hunden i kopplet? Det får du aldrig reda på. Om det kan leda till frustration hos din hund, som ger sig uttryck på annat sätt – lär du inte veta utan i värsta fall märka senare, då ett nytt problem uppstår. Vad händer med kontakten mellan dig och hunden? Vad har du fått lära dig om din hund, dess personlighet, behov och önskningar?

Välj istället ett samtal med mig, det kostar lite mer än selen men jag kan stå till tjänst med svar på samtliga frågor och inte minst förhindra nya problem eftersom jag är utbildad i mitt yrke.

– Börja njut av ditt hundägande –

Swisha 250kr* till 0706-148893 så ringer jag upp dig inom 24 timmar

* Priset är inkl. moms

Stäng meny