Jag är utbildad av Anders Hallgren och har varit aktivt arbetande hundpsykolog sedan maj 1993. Jag har drivit kursverksamhet för hundägare med kurser så som: valp, vardagslydnad, spår, agility, aktivitet och kantarellsök. Jag har tagit fram olika hundprodukter som exempelvis hundhalsband, informationsplanscher, förstahjälpen-bag med mera.

Jag har undervisat i DGIs (Danska riksidrotts förbundet), utbildning av agilityinstruktörer med valpens utveckling, raskännedom och hundens beteende under tre års tid. Under 1997 startade och drev jag en hundshop i Helsingborg.

Från 1998 har jag ändrat min inriktning. Fido’s Hundskola med hundshop och kursverksamhet har förändrats mot bredare informationstjänster.

Fido’s Hundinformation fokuserar på att nå flertalet hundägare för korrekt information kring hundar och deras beteende.

Klicka på bilden för att läsa mitt CV