Samtal med hundpsykolog

Hundproblem löses med insikt kring relationen. Under mötet samtalar vi kring dina funderingar och eller problem som du har i ditt hundägande. Jag ger dig råd och tips som förändrar det du vill ha hjälp med.

Läs mer & boka på Helpmeup.se »

Webinar: Kontakt & Träning

När du vill ha en god nära relation med din hund. God kontakt och egenkontroll är två viktiga delar för att din hund skall intressera sig för samverkan med dig. Att förstå hundens funktion kring intresse är nyckeln vid inlärning. Samverkan som leder till inlärning. Inlärning för vardagslydnad, tävlingslydnad eller tjänstehundens arbete, helt oavsett vad du vill lära din hund är din kunskap om kontakt nyckeln till framgång. 

Läs mer & boka tid på Helpmeup.se »

Webinar: Hjälp – jag har bokat en valp!

Oumbärliga tips och råd inför valpens hemkomst. Vi går igenom förberedelserna inför valpens hemkomst och de första tio dygn i nya hemmet. Samt tittar på utvecklingen för valpen.

Läs mer & boka på Helpmeup.se »

Webinar: Från valp till vuxen hund i vardagen
– baskunskap som gör skillnad

Kunskap för ditt hundägande, från valp till vuxen. En underbar och användbar baskunskap om vår hund, från valpen genom livet till vuxen. Vad som är väsentligt att känna till för att hundägandet skall bli som du tänker dig. Hundens språk, vårt språk och om berikning talar vi också. 

Läs mer & boka på Helpmeup.se »

Webinar: Vilken hundras passar mig?

Jag hjälper dig välja rätt hundras. Ni får inblick i vad som är skillnad från en ras till en annan och vilken som matchar dig och ditt liv bäst. Det är ofta trevligt att höra vilken hundras andra tänkt sig och därför kan det var kul att få mer information genom att ingå i denna workshop.

Läs mer & boka på Helpmeup.se »

Onlinekurs: Gör din hund till brandvarningshund!

Gör nåt kul och riktigt nyttigt tillsammans med din hund! 

Läs mer och gå kursen här »

Swisha – så ringer jag upp!

Tala om ditt hundproblem, utan tidspress och få hjälp. Packa inte undan dina hundproblem, ett problem som får gro leder snabbt till fler. Jag har innehaft mitt yrke under tjugofem år och pratat med tusentals hundägare.

Läs mer om telefonrådgivningstjänsten »